Akciós ház eladó!!

2014.03.27 22:29

AKCIÓ !!!! 140 millió helyett jelenleg Alkalmi Áron 119 millió ft! AZ INGATLAN TEHERMENTES, 1/1 TULAJDONOSTÓL ELADÓ.

Figyelem! 
VEVŐ-IMITÁTOR VÁLOGATÁSUNK TÚLJELENTKEZÉS MIATT VÉGET ÉRT! 
-EZÉRT KÉREM A VEVŐ-IMITÁTOROKAT , KALANDOROKAT, TÚRISTÁKAT ÉS NOTORIKUS HAZUDOZÓ SZÉLHÁMOSOKAT HOGY CSUPÁN VIRTUÁLIS DE VALÓJÁBAN NULLA VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKKAL KÍMÉLJENEK! EGYSZERÜEN NINCS IDŐNK ÉS ENERGIÁNK FURCSA ÉS BETEGES ELMÉLKEDÉSEK ILLETVE RAFINÁLT VADÁSZTÖRTÉNETEK VÉGIG HALGATÁSÁRA!

-KOMOLY VEVŐK ÉS ÉRDEKLŐDŐK JELENTKEZÉSÉT TOVÁBRA IS SZERETETTEL VÁROM! Telefonszámom a hirdetésben megtalálható, kérem ne irjon emailt mert ritkán nézem meg, hívjon bátran, minden kérdésre szivesen válaszolok. 

EREDMÉNY HIRDETÉS! :-))

VEVŐ-IMITÁTOR VÁLOGATÁSUNK ELSŐ 3 HELYEZETT DÍSZVERSENYZŐI RANGLISTA! 
-1.helyezett és egyben diadal győztes!: Kicsi Kínai Család (10fő-s) (függöny-rajongók!) akiknél a pénz nem gond és nem probléma! (mert kiderült hogy NINCS!) maximumon teljesítettek! még az ügyvédek is elhitték hogy megveszik az ingatlant! jól megdolgoztattak mindenkit! Grutulálunk! ügyes csapat! :-))
-2. helyezett: Német rendszámos luxus autóval érkező Playboy fiú és a személyi titkár! (Riasztó rajongó, éjszakai leselkedő! notorikus filling!) nagyon tehetséges imitátor,vér profi,komolyan vette a versenyt, Küzdött! az sem volt igaz amit kérdez!, hajszálon múlt hogy a kicsi kinai családot letúrja az első helyről! Ő már az udvarba lépés után megvette a házat! virtuális formában! :-) majdnem kiköltöztem kérésére 2 hét alatt! :-)) 
-3.helyezett: a PELLET kazán feltalója! (Persze hogy nem ő az :-)) idő milliomos, (fekete öves Full szélhámos!) aki a borospincét és kazánházat is majdnem átalakíttatta velem! még Lift kialakításán is töprengtem kérésére... Vásárlási szándéknyilatkozatot bármilyen formában aláírt! kitartó hitegető :-)) ő a harmadik helyen végzett sajnos, de csak azért mert betelt az első két hely :-)) 

GRATULÁLUNK MINDEN VERSENYZŐNEK!!! A FŐDÍJ: Dr. Csernus Imre EXTRA bővített terápia kezelés ajándék utalvány + "Miért Szült Meg az Édesanyád" című Dr Csernus Imre könylexikon puccos díszcsomagolásban!