Elege lett az albérletből, épített magának faházat.

2014.03.21 12:16

Alek Lisefski webdizájnerként dolgozik, de a fejébe vette, hogy megtanult mindent arról, hogyan lehet és kell felépíteni egy házat. Annyira belejött, hogy ezt a tudását nem félt használni. Harmincon valamivel túl elege lett a házbérlés maga költségéből, a rezsiből és felhúzta a saját otthonát, alig több, mint 6 millió forintból, ami elmondása szerint jóval kedvezőbb volt, mint hitelbe vernie magát és egy életre eladósodni.

Jegyezzünk itt meg pár dolgot. Egy ilyen miniház nem való mindenkinek, de az biztos, hogy egyre népszerűbb. Sokan kezdik ugyanis felismerni, hogy a boldogság nem feltétlenül a ház alapterületének nagyságával mérhető. Vegyük például ezt az esetet. A fotókon jól látható, hogy van szoba, ahol lehet aludni. Van egy kicsi konyha is, sőt még egy munkasaroknak is jutott hely. A környezetről pedig még nem is beszéltünk, ami egy nagyváros közepén elérhetetlen. Ilyen szemmel is érdemes vizsgálni ezt a házat!

picihazpicihaz2picihaz3picihaz4picihaz5picihaz6picihaz7picihaz8picihaz9picihaz10picihaz11picihaz12picihaz13picihaz14picihaz15picihaz16picihaz17